<-PAGINAHTML-ONLINELDEN->
Feestwinkel roermond
Feestartikelen druten
Feestartikelen staphorst

feest-tips
Actualiteit / Feestdagen

Amerikaans feest
Feestartikelen hulst
Feestartikelen bennebroek


Menu van deze startpagina Meer informatie Gratis je eigen startpagina Bekijk alle pagina's Admin login Toevoegen aan je favorieten
Weblog - feest tips weblog

Eigen startpagina



 Topics
- Tips voor een kinderverjaardag
- Tips voor Pasen
- Sara en/of Abraham liedje
- Sinterklaas recepten
- Tips voor Moederdag
- Tips voor bruiloften

 Links
- Eigen weblog?
- Eigen startpagina?

  Feest-tips LinkEx
- Jouw link hier?

  Betaalde LinkEx
- 50 plus dating
- Dierenverzekering
- Lekker uit eten
- Daten
- Jouw link hier?

 Feest tips weblog
Deze website is onderdeel van:
FEEST TIPS

 Wie zijn er online?
- 11 Gasten

 Meest populaire links
- Sara of Abraham lied
- Kinderverjaardagstaart
- Abraham opblaaspop
- Kinderverjaardagstaart
- Zelf verjaardagstaart maken
- Krabbel.goedbegin.nl
- Petra coolestart
- Gedichten Sara & Abraham
- Ideeën voor spelletjes
- Verkleed kleding pikant


 Tips voor een kinderverjaardag
Hier staan verschillende tips voor een geslaagd kinderfeestje

Geplaatst door: toskamart op 01-03-2008 21:14 | Reacties: (2)

 Tips voor Pasen
Hier komen tips te staan voor een leuk Paasfeest

Geplaatst door: toskamart op 25-02-2008 23:47 | Reacties: (2)

 Sara en/of Abraham liedje
Hier vind je het bekendste lied voor een Sara of Abraham

Geplaatst door: toskamart op 21-02-2008 21:15 | Reacties: (1)

 Sinterklaas recepten
Hier komen allerlei lekkere recepten te staan

Geplaatst door: toskamart op 21-02-2008 17:44


Taaitaai

Wat heb je nodig?

250 gram bloem
100 gram honing
1 eetlepel stroop
½ theelepel zout
½ theelepel potas (kaliumcarbonaat)
3 theelepels kaneelpoeder
1 theelepel gemalen anijs
1 theelepel gemalen nootmuskaat
1 theelepel kruidnagelpoeder

Werkwijze:

Verwarm de oven voor op 160 ºC.
Verwarm de honing zachtjes en roer er de stroop door. Zeef de bloem en meng er de specerijen en het rijsmiddel door.
Voeg er de afgekoelde honing en stroop bij en kneed het geheel tot een stevig deeg.
Rol het deeg uit, of maak er vormpjes van. Leg het op een met margarine ingevette bakplaat en bak het in een matig warme oven in circa 25 minuten lichtbruin.



Geplaatst door toskamart op 21-02-2008 20:22

Schuimpjes

Wat heb je nodig?

3 eiwitten
375 gram poedersuiker

Werkwijze:

Verwarm de oven voor op de laagste stand. Klop de eiwitten stijf in een kom. Als de eiwitten stijf zijn, 2 eetlepels poedersuiker in de kom zeven. Daarna nog een minuut mixen. De rest van de poedersuiker door het mengsel scheppen. Schep op een ingevette bakplaat kleine bergjes van het schuim. Bak die schuimpjes in 2 uur in de voorverwarmde oven op de laagste stand. Laat de schuimpjes na het bakken afkoelen.


Geplaatst door toskamart op 21-02-2008 18:59

Marsepein (simpel)

Wat heb je nodig?

300 gram poedersuiker
4 eetlepels bloem
100 gram boter
4 druppels amandelextract
verschillende kleuren bakkleurstof

Werkwijze:
Kneed alles goed door elkaar tot een bal. De marsepein kun je kleuren door er wat druppels bakkleurstof aan toe te voegen. Eventueel kan je ook bietensap, reine-claudesiroop voor groene marsepein of wortelsap voor oranje marsepein gebruiken. Maak er leuke poppetjes of figuurtjes van.


Geplaatst door toskamart op 21-02-2008 18:46

Speculaasbrokken

Speculaasbrokken

Wat heb je nodig?

250 gram zelfrijzend bakmeel
125 gram donkerbruine bastersuiker
2 eetlepels speculaaskruiden
175 gram roomboter
snufje zout
50 gram blanke gehalveerde amandelen
huishoudfolie
bakpapier
deegroller
kom

Werkwijze:

Doe het bakmeel, de suiker, het zout en de speculaaskruiden in een kom en meng dit goed. Voeg de boter toe en meng alles tot een soepel deeg en maak er een bal van. Doe de deegbal in folie en laat de deegbal 2 tot 3 dagen in de koelkast liggen.

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Haal de bakplaat uit de oven en doe er bakpapier op. Strooi op het aanrecht wat bloem en rol de bal uit in een grote rechthoek van ongeveer 1 cm dik. Leg daarna de deeglap op de bakplaat en druk de amandelen erin. Bak de speculaas in ongeveer 25-30 minuten bruin en gaar. Haal de speculaas eruit en laat het goed afkoelen.


Geplaatst door toskamart op 21-02-2008 18:42

Kruidnoten

Wat heb je nodig?

150 g boter
125 g bruine basterdsuiker
10 g speculaaskruiden
250 g zelfrijzend bakmeel
1/2 theelepel zout
4 eetlepels melk

Kneed alle ingrediënten behalve de melk goed door elkaar en doe er zoveel melk bij dat het beslag lekker soepel wordt. Een bakblik invetten met margarine. Maak van het deeg kleine bolletjes, leg ze op het bakblik en druk ze iets plat. Bak ze in 15-20 minuten lichtbruin en gaar in een matig warme oven (160°C).
Geplaatst door toskamart op 21-02-2008 18:30

Pepernoten

Wat heb je nodig?

200 gram bloem
½ theelepel bakpoeder
snufje zout
150 gram stroop
2 theelepels kaneelpoeder
1 theelepel kruidnagelpoeder
1 theelepel gemalen nootmuskaat
½ theelepel gemalen korianderzaad

Werkwijze:

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Zeef de bloem en bakpoeder in een kom. Voeg de stroop en de specerijen toe. Roer alles goed door elkaar en maak een stevig deeg. Vet een bakblik in met margarine, maak kleine bolletjes van het deeg en bak ze in circa 15 minuten lichtbruin en gaar.

Geplaatst door toskamart op 21-02-2008 17:49

 Tips voor Moederdag
Hier vind je tips voor een geslaagde moederdag

Geplaatst door: toskamart op 20-02-2008 11:01 | Reacties: (1)

 Tips voor bruiloften
Hier vind je tips voor een geslaagde bruiloft

Geplaatst door: Toskamart op 11-02-2008 23:41 | Reacties: (2)


Eigen startpagina